Mød os

Kasper, 24, Medicin

Vi har rigtig mange gode, gamle traditioner her på kollegiet. Jeg har for eksempel fungeret som efor i en længere periode. Som efor agerer jeg som en art vicevært 15 timer om måneden, hvor jeg for eksempel skal hjælpe nye beboere på plads. Jeg giver dem deres nøgler, og ved indflytningen viser jeg dem rundt, så de kan lære kollegiet at kende igennem en beboer, der ved, hvordan hverdagen fungerer på stedet. Der findes mange gode måder at engagere sig i fællesskabet her, og det er også noget, der giver dig kompetencer, du kan bruge i dit videre liv – det er jeg sikker på. 

Nina, 26, Idræt og Sundhed

Jeg er medlem af kollegianerrådet, der er i tæt dialog med bestyrelsen om livet på kollegiet. Jeg føler virkelig, at vi bliver hørt, når vi har ønsker om at få det ene eller det andet initiativ gennemført. Hvad enten det så handler om helt basale ting til køkkenet eller noget ekstraudstyr til at lave sociale aktiviteter. Det er fedt, at det er os beboere, der på den måde selv er med til at skabe rammerne for og forbedringerne af vores hverdag.

Marie, 20

Market & Management Anthropology

Det er så rart at komme hjem til et hus, der ikke er tomt. Her ser vi hinanden hver dag, og vi hygger os med hinanden hver dag. Selvom jeg er dansk, har jeg boet en stor del af mit liv i England, så det er dejligt at have fundet et sted at være, hvor vi snakker så godt med hinanden, at jeg ikke kan undgå at forbedre mit danske sprog helt vildt meget. Det er, som om jeg har fået en stor ekstrafamilie, hvor der altid er nogen at se film og snakke og spise sammen med.

Lasse, 21

Statskundskab

Jeg kan rigtig godt lide, at der ikke bor vildt mange mennesker her. Det giver muligheden for, at du kommer på fornavn med alle, og at du virkelig lærer folk godt at kende. På den måde virker fællesskabet meget stærkt her, og du kan altid finde en, der vil hjælpe dig, hvis du har et problem eller bare trænger til en god snak. Som tilflytter til byen ude fra det danske opland er det rigtig rart, at du kan skabe dig et nyt sikkerhedsnet, du kan bruge i hverdagen, når gamle venner og familien ikke lige står til rådighed.

Elvira, 22

Litteraturvidenskab

Det er måske lidt vores guilty pleasure, og noget jeg derfor burde holde tæt med, men vi ser altså Den Store Bagedyst. Og så kommer vi ikke udenom, at der skal kage til. Det er klart. Der er næsten altid nogen, der bager kage i det her hus. Ja, der er i det hele taget altid mennesker at finde i køkkenet, hvor der for eksempel også tilberedes fælles mad. Folk er gode til at tage højde for diverse forskelligheder, så der både bliver lavet en lasagne til vegetarerne og de laktoseintolerante.