Praktisk

Her bor vi

Thomas B. Thriges Kollegium er placeret tæt på Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense og ikke mindst Det tekniske Fakultet og Det naturvidenskabelige Fakultet.

Der er 4 km til centrum og turen tager ca. 15 min. på cykel. Derudover er der gode forbindelser med bybusserne til bymidten.

Thomas B. Thriges Kollegium
Munkebjergvænget 2-14
5230 Odense M

Husleje

Månedlig husleje kr. 2.410, inkl. varme, el, vaskeri og fri internet betales forud hver den første i måneden.

Depositum udgør kr. 7.230 + kr. 500 for et nøglekort samt et engangsbeløb på kr. 50 for et navneskilt. I alt kr. 10.190 inkl. første måneds husleje, der betales ved underskrivelse af lejekontrakten.

Værelserne

Kollegiets 3 huse rummer hver 16 værelser, fordelt på 2 etager, således at alle værelser har dør ud til husenes fælles køkkenalrum. ​I køkkenet får du din egen plads til opbevaring i både skab, køleskab og fryser.

Værelserne er 12 m2  og man deles om bad og toilet to og to.

Indretning
Alle værelser har parketgulv og rummer desuden et 3-fløjet skab med skydelåger til opbevaring af tøj og diverse andre ting.

Værelserne er som standard ikke møblerede. Kollegiet kan dog i begrænset omfang gratis stille et basis-møblement til rådighed i form af seng, skrivebord, sofabord og reoler.

Faciliteter

Fælleshuset

I huset findes et lærred til filmfremvisning samt dansegulv med vildt diskolys og spejlkugle; det er her, kollegiets famøse semesterfester løber af stablen. De udvikler sig altid til uforglemmelige og meget festlige begivenheder. Alle beboerne har mulighed for at leje lokalet til private fester uden for eksamensperioden.

Vaskerum

Kollegiets vaskerum ligger i fælleshuset og rummer vaskemaskiner, centrifuge samt tørretumbler, så du har mulighed for at vaske og tørre dit tøj, når vasketøjsbunken er blevet for stor.

Maskinerne er til fri afbenyttelse, og der er også mulighed for udendørs tørring.

Udendørsarealer

Om sommeren bruges kollegiets udendørsarealer til solbadning, grillarrangementer og bålaftener. Der opstilles fodboldmål og et volleyballnet, som flittigt benyttes til kampe imellem husene.

Poolrummet

Poolrummet ligger i fælleshusets kælder. Poolrummet er stedet, hvor man rigtig kan slappe af med en kold øl over et slag pool eller dart.

Bordfodbold og bordtennis

Du kan også tage et lille afbræk fra lektierne med en dyst mod en medkollegianer eller en ven på kollegiets bordtennis- eller bordfodboldbord, der står til fri afbenyttelse for alle.

Vores køkken

Cykelparkering

Udendørsarealer